Assistent operationeel leidinggevende melkpoeder

Back to overview
19/01/21
Assistent operationeel leidinggevende melkpoeder
Kallo (BE)
Interim (optie vast)

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Katoen Natie beschikt over 181 logistieke platformen en is actief in 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten met meer dan 13.000 werknemers.

Voor onze snelgroeiende Food & Feed businessunit zijn we op zoek naar enthousiaste & gemotiveerde collega’s om ons team te versterken en onze unit verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Als Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Treed je graag op de voorgrond in een nieuwe operatiecel? Kun je denken in processen en heb je inzicht in het verloop van operaties? Dan hebben wij een job als assistent operationeel leidinggevende voor jou!

Wij zoeken naar een gemotiveerde collega die graag wil meewerken in onze gloednieuwe productiecel in vroeg-laat regime. Tijdens je dagelijkse werk ontwikkel je expertise in ons operationele proces zodat je dit verder kan optimaliseren waar nodig. Je vormt de schakel tussen het team en de operationeel leidinggevende. Je deelt je ervaringen met de operationeel leidinggevende en werkt samen optimalisaties uit.

Je stuurt de operatie aan om de gegeven targets te behalen en waakt er mee over dat het team de procedures en veiligheidsinstructies respecteren. Je zal tevens betrokken worden in het uitvoeren van audits met het oog op het verifiëren en verbeteren van de algemene (voedsel)veiligheid en kwaliteit van de operatie.

Onder zijn/haar vleugels zal je een traject volgen waarbij je alle facetten van de operatie zelf maar ook van een leidinggevende functie onder de knie krijgt.

 • Je wil graag meewerken in een nieuwe productiecel.
 • Je kan het team daarbij motiveren om productiedoelen te behalen en zelfs overschrijden
 • Je merkt verbeteringsopportuniteiten op en wil deze graag uitwerken.
 • Je weet diplomatisch te communiceren met alle betrokken partijen.
 • Je bent bereid een nauwe samenwerking met de operationeel leidinggevende uit te werken.
 • Je bent sterk probleemoplossend ingesteld.
 • Kennis van rijden met vorkhef- en/of reachtruck is een plus
 • Talenkennis: Nederlands, Engels en Frans
2 years
 • Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur
 • Veel variatie
 • Een aantrekkelijk salarispakket
Sally Maes
+3235704247
Email CV + sollicitatiebrief met onderwerp “Assistent operationeel verantwoordelijke melkpoeder”

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy