CSR: LOGISTIC COORDINATOR

Back to overview
CSR: LOGISTIC COORDINATOR
Kallo (BE)
Permanent

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Katoen Natie beschikt over 181 logistieke platformen en is actief in 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten met meer dan 13.000 werknemers.

Voor onze snelgroeiende Food & Feed business unit zijn we op zoek naar enthousiaste & gemotiveerde collega’s om ons team te versterken en onze unit verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Als Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Als CSR ben je dé schakel tussen de klant, de accountmanager, operaties en de HSEQ-afdeling. Kortom, jij speelt een cruciale rol om de verdere groei van onze unit te ondersteunen en onze klanten tevreden te houden.

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van alle aspecten die komen kijken bij het plaatsen van de orders van onze klanten.

Essentieel hierbij is een duidelijke, tijdige en professionele communicatie naar de klant toe.

In deze functie rapporteer je aan de customer service team leader.

  • Minimum bachelor diploma of A2-diploma met relevante werkervaring
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, Frans is een plus
  • Klantvriendelijk
  • Flexibel en stress bestendig
  • Goede communicatievaardigheden
3 years
  • Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur op een locatie die ook bereikbaar is met alternatieven voor de auto (de waterbus, de fiets of de fietsbus)
  • Veel variatie
  • Een aantrekkelijk salarispakket
Talent Manager - Stephanie De Cock
+32 3 570 42 47
Email CV + Application Letter with subject “CSR - Logistic Coordinator"

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy