Member Commercial Team

Back to overview
Member Commercial Team
Kallo (BE)
Onbepaalde duur

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Als Business Unit Food & Feed focussen we ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten waarvoor we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Hunter and dealmaker ?! We are looking for you!

Je houdt van de jacht op nieuwe klanten. ‘Dat kan niet, bestaat niet!’ is jouw slogan en je zoekt altijd naar de beste oplossing voor de klant en voor ons.

Je bent een geboren onderhandelaar, hebt een commerciële neus om opportuniteiten te detecteren en je kan doeltreffend overtuigen en de deal sluiten. Jij zet ook lange termijnrelaties op met de klanten. Zo draag je bij tot onze groei en zet je het merk Katoen Natie Food and Feed mee op de kaart!

Jij bent de schakel tussen de klant, de customer services representatives en de operaties. Je houdt er van successen te vieren samen met je team!

Wij hebben: een klein maar fijn sales team, een degelijke administratieve customer services ondersteuning, gedreven operatoren die klantentevredenheid nastreven, de mogelijkheid om je alles te leren over de logistieke operaties en de specifieke voedselveiligheidsvereisten, de wil en het potentieel om de Business Unit te laten groeien,…

Je krijgt : een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen de organisatie, waarin je jezelf kan ontwikkelen. Je kan rekenen op een mooi salarispakket met extra-legale voordelen, inclusief firmawagen. Je komt terecht in een dynamische organisatie met een no-nonsense werksfeer. De internationale structuur biedt stabiliteit en groeimogelijkheden.

2 years
Els Schroeven - Talent Manager
CV + Motivatiebrief

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy