Payroll Officer

Back to overview
08/10/19
Payroll Officer
Kallo (BE)
Permanent

Voor onze snelgroeiende Food & Feed businessunit in Kallo (kaai 1998) zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons HR-team te versterken.

Als Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Jij houdt van mensen en cijfers! Beiden maken deel uit van je dagtaak : jij zorgt er immers voor dat onze werknemers elke maand een correct loon ontvangen!

Je maakt deel uit van de HR-afdeling van Katoen Natie Food and Feed. Je staat in voor het opmaken van arbeidsovereenkomsten, het bijhouden van personeelsdossiers, de controle van de geregistreerde prestaties (ProTime) en de verwerking van de lonen (Securex, HR Accent). Verder heb je een algemeen ondersteunende rol binnen de personeelsafdeling.

  • Bachelor of A2 met ervaring
2 years
  • Een fijne baan in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur. Veel variatie naast een dagelijkse routine. Groot aanbod aan interne en externe opleidingen. Salarispakket conform je ervaring.
Talent Manager - Stephanie De Cock
03/570 42 47
Via mail

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy