Talent Manager

Back to overview
Talent Manager
Kallo (BE)

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Katoen Natie beschikt over 181 logistieke platformen en is actief in 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten met meer dan 13.000 werknemers.

Als Business Unit Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Passie voor mensen? Sterk organisatievermogen? Een echte bruggenbouwer?

3 keer ja…, dan ben jij een ideale kandidaat voor de vacature van Talent Manager bij Katoen Natie Food and Feed in Kallo.

Als generalist komen niet alleen je people skills van pas, maar ook je strategische en beleidsmatige kijk op HR.

Talenten rekruteren, motiveren en laten ontwikkelen, daar gaat het om!

Je denkt strategisch na, schrijft de beleidslijnen inzake HR verder uit en implementeert deze binnen de organisatie. Je werkt daarbij doelgericht aan steeds betere HR-processen binnen de domeinen van aanwerving, competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en retentie.

Je staat in voor een correcte en efficiënte personeelsadministratie, samen met de Payroll Officer die je aanstuurt.

Je maakt deel uit van het Management Team en je ondersteunt de leidinggevenden inzake people management. Je rapporteert aan de Business Unit Manager.

Je behaalde een hoger diploma en hebt al een relevante ervaring als HR-verantwoordelijke; ervaring in een productie-/logistieke omgeving is een meerwaarde. Je bent hands-on, kan multitasken, goed prioriteiten stellen en je handelt oplossingsgericht. Je bent communicatief, legt vlot contacten en kan anderen motiveren. Je bent in staat om een open, ondernemende en betrokken cultuur te stimuleren. Je hebt een goede kennis van het Engels en kan vlot met MS Office werken.

Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke kernfunctie binnen de organisatie en je kan rekenen op een mooi salarispakket met extra-legale voordelen. Je komt terecht in een dynamische organisatie met een no-nonsense werksfeer. De internationale structuur biedt stabiliteit en groeimogelijkheden.

3 years
Els Schroeven
Motivatiebrief en CV

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy