Technieker

Back to overview
Technieker
Kallo (BE)
Vast

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Katoen Natie beschikt over 181 logistieke platformen en is actief in 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten met meer dan 13.000 werknemers.

Voor onze snelgroeiende Food & Feed businessunit zijn we op zoek naar enthousiaste & gemotiveerde collega’s om ons team te versterken en onze unit verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Als Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Los je graag technische storingen of pannes op? Ondersteun je graag de operatoren in geval van problemen? Dan is de job als technieker wel geknipt voor jou!

Je zorgt dat de geplande werkorders en onderhouden worden uitgevoerd en houd je registratie via tablet bij. Hierbij respecteer je de veiligheidsinstructies en draag je de juiste PBM’s.

  • Technische opleiding (min. A2)
  • Goede kennis van Nederlands
  • Flexibel in 2-shiften systeem
2 years
  • Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur
  • Veel variatie
  • Een aantrekkelijk salarispakket
Talent Manager - Stephanie De Cock
+32 3 570 42 47
Email CV + sollicitatiebrief met onderwerp “Technieker”

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy