HR Training Coordinator

Back to overview
HR Training Coordinator
Kallo (BE)
Vast contract onbepaalde duur

Als internationale logistieke dienstverlener combineert Katoen Natie engineering, technologie en havenactiviteiten om wereldwijd op maat van de klant gemaakte oplossingen aan te bieden. Katoen Natie beschikt over 181 logistieke platformen en is actief in 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten met meer dan 13.000 werknemers.

Voor onze snelgroeiende Food & Feed business unit zijn we op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde Training coördinator om ons HR team te versterken en onze unit verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Als Food & Feed focussen wij ons op strategische halffabricaten zoals zetmeel, gluten, melkpoeder, suiker en droge Food & Feed ingrediënten voor dewelke we logistieke en semi-industriële diensten aanbieden.

Als Training Coördinator maak je deel uit van het HR Team en rapporteer je aan de Talent Manager.  Je weet als geen ander dat “Our People Make The Difference!”

Je werkt actief mee aan de optimalisatie van de full employee life cycle binnen de Business unit.  Dit door o.a. gestructureerd leer- en ontwikkelingsmogelijkheden uit te werken en aan te bieden i.s.m. de Talent Manager.  Je denkt graag met onze mensen en ons management mee om een kwalitatief opleidingsplan te voorzien. Je bent de spilfiguur voor het mee bepalen, organiseren, opvolgen en evalueren van trainingen en opleidingen

Je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen binnen onze Business unit, om ervoor te zorgen dat al onze medewerkers vanaf het begin en gedurende hun hele loopbaan bij ons de nodige opleiding krijgen. Je bent zowel verantwoordelijk voor het zelf geven van trainingen als het organiseren van trainingen in- en extern.

Verder geef je onze mensen de beste start die ze kunnen krijgen door ze kennis te laten maken met het bedrijf via een onthaaldag en rondleiding op de terminal, waarin je ze leert over onze waarden, regels en activiteiten.  Je organiseert en voert de eerste maand een opvolgingsgesprek bij de nieuwe medewerkers om te peilen of alles aanwezig is om te slagen in hun functie en bij KTN.

Als Training Coördinator geef je ook het voortouw bij de implementatie van een Learning Management Systeem, waarbij je fungeert als aanspreekpunt tussen business en IT, en key user. Je neemt de leidende rol in dit project en zorgt ervoor dat onze BU deze nieuwe technologie zo efficiënt mogelijk kan gebruiken.  Implementatie wordt verwacht eind 2022.

Samen met de Payroll Officer sta je ook gedeeltelijk in voor de administratieve ontzorging van de HR afdeling.  Denk hierbij aan HR rapportage, up-to-date houden opleidingsmatrix, administratieve verwerking en opvolging van opleidingen en subsidies, registratie toegangsbadges, stockbeheer werkkledij, administratieve ondersteuning bieden bij uitwerken van social media content en HR Topics voor onze Business unit, etc.

 • Communicatievaardigheden - Je communiceert vlot met collega's en alle lagen van het organigram zodat je optimaal met hen kan afstemmen.
 • Teamplayer - Je voelt je goed in een team en motiveert mensen met jouw aanstekelijk enthousiasme. Je maakt gemakkelijk verbindingen met mensen.
 • Aanpassingsvermogen - Je voelt je als een vis in het water in een logistieke omgeving of past je hieraan snel aan. Snel schakelen op bepaalde momenten gaat moeiteloos.
 • Talenkennis - Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een zeer goede kennis van het Engels. Frans is een pluspunt.
 • Projectmatig werken - Je werkt doelgericht, gestructureerd en met respect voor deadlines. Zo heb je de touwtjes steeds in handen en zorg je er mee voor dat een project een goed einde kent.
 • Kennis - Je hebt o.a. een bedreven en grondige kennis van Excel, didactische vaardigheden of oprecht interesse in didactiek, Idealiter heb je enige ervaring in het geven van trainings- en opleidingssessies.
 • Bij Katoen Natie krijg je veel autonomie. Je bent een onafhankelijke probleemoplosser en staat bekend om het nemen van initiatieven en verantwoordelijkheid. Je kan beslissingen nemen, zaken uitzoeken en vormgeven van de eigen functie.
 • Min. bachelor werk- en denkniveau of sterk profiel aantoonbaar door ervaring
1 year
 • Een boeiende job in een toonaangevend dynamisch bedrijf dat deel uitmaakt van een grote en stabiele groep, met een no-nonsense cultuur.
 • Een werkgever die initiatief aanmoedigt en ideeën uit alle lagen van de organisatie waardeert.
 • Een functie met impact, waar je mee het verschil kunt maken, bijdraagt aan het verbeteren en groei van onze medewerkers.
Talent Manager - Sally Maes
+32 3 570 41 90
Voel je de vibe? E-mail jouw CV + motivatiebrief met vermelding van “Training Coordinator + naam".

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy